Bel ons op 014 31 99 31

 

Kinderski

Veel van onze reizen en hotels zijn kindvriendelijk.

Kinderski

Kinderskiles

 • Voor onze kleine beginnende skiërs is het aangeraden een eerste contact met de sneeuw te hebben in België. Het vergemakkelijkt de eerste uren in de bergen. Afhankelijk van de aantal kinderen op de reis, worden deze ingedeeld in kindergroepen naargelang hun ski- en snowboardervaring.
 • Aan beginnende kindjes wordt de eerste 3 dagen een volledige dag les gegeven. Vanaf dag 4 hebben ze een halve dag les. In de namiddag kunnen ze dan hun kunsten laten zien aan de ouders.
 • In de voormiddag lopen de lessen van de kindjes en de volwassenen gelijktijdig. De eerste drie namiddagen is er skibegeleiding tot het uur dat afgesproken wordt met de ouders. Verplicht: Herkenningsnetje voor de skihelm + armband met contactgegevens.
 • WEEK INDELING
  • Eerste 3 dagen: les in de voormiddag - lunch pauze - les in de namiddag
  • Dag 4 tot einde: les in de voormiddag.
 • Skilessen worden gegeven aan kinderen vanaf het vierde levensjaar.

Welke kinderkortingen zijn mogelijk?

 • Korting op kamers: u dient er wel rekening mee te houden dat deze reducties slechts gelden indien het kind met twee volwaardig betalende personen de kamer deelt. Een aparte kamer is mogelijk mits opleg en geldt slechts een korting op de skipas.
 • Korting op skipas: Kinderen jonger dan 6 jaar, onder begeleiding van de ouders zijn in de meeste skigebieden vrij van skipas. Daarom is er in onze prijzen voor kinderen -6 jaar geen skipas inbegrepen. Indien uw kind deel uitmaakt van een skiklasje kan u bij controle verplicht worden om een skipas aan te kopen.
 • - 18 jarigen in een eigen kamer is enkel skipaskorting. Uitzonderlijk! in skigebied AMADE tijdens paasperiode : - 15 jaar = gratis skipas indien ze begeleid worden door de ouders.

Skipas voor kinderen

 • Opgelet !!! Vele skigebieden hanteren vanaf de winter 2020-2021 een skipas voor -6 jarigen. De prijs van deze "Minicard" is afhankelijk van het skigebied.

Contact Info

Staes Skivakanties

Ginderbroek 110-112
2400 Mol
014 31 99 31
0472 65 39 34
0475 79 07 01

Contacteer ons

Openingsuren

Tijdens de zomerperiode zijn we bereikbaar op:

Maandag   09:30 tot 12:00 - Telefonisch
Dinsdag   09:30 tot 12:00 - Telefonisch
Woensdag   09:30 tot 12:00 - Telefonisch
Donderdag   09:30 tot 12:00 - Telefonisch
Vrijdag   09:30 tot 12:00 - Telefonisch
Zaterdag   Gesloten
Zondag   Gesloten

 Het kantoor is gesloten op feestdagen.

Hoewel Staes Skivakanties deze website met de grootste zorg beheert, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele fouten in prijzen en info. De informatie kan aan wijzigingen onderhevig zijn en is niet bindend, tenzij deze expliciet door Staes Skivakanties bevestigd werd.

Onze Privacy Policy - Onze Cookie Policy - Reisvoorwaarden