Bel ons op 014 31 99 31

 

Scholen - Groepen - Verenigingen - Sportclubs

 

Jaarlijks gaan vele middelbare en hogere scholen met Staes Skivakanties naar Oostenrijk op wintervakantie. Staes Skivakanties biedt budgetvriendelijke wintervakanties, volledig op maat gemaakt naar de wensen van de school.

Onze eigen ski- en snowboardmonitoren geven les in het nederlands, zowel aan beginnende skiërs en snowboarders als aan gevorderden en leerlingen van sportscholen.

Sportclubs en verenigingen kunnen het ganse jaar door bij Staes Skivakanties terecht voor vakanties in Oostenrijk afgestemd op hun noden.

Staes Skivakanties heeft meer dan 35 jaar ervaring in het organiseren van reizen naar Oostenrijk en heeft een ruime kennis van de verschillende regio's met hun mogelijkheden, de verblijven en beschikbare sportaccomodatie.

Als exclusieve vertegenwoordiger voor Belgie van Young Austria beschikt Staes Skivakanties daarenboven het ganse jaar door over vaste medewerkers in Oostenrijk die meewerken in het voorbereiden van een reis op uw maat.

Voor groepen, zomer en winter : u wenst - wij organiseren.

Werkwijze: Een gezellige babbel of het invullen van de inlichtingenfiche op onze website geeft ons de mogelijkheid de gegevens van uw groep te verzamelen. Door de combinatie van deze verschillende bouwstenen komen we tot een perfecte, al dan niet "ALL-IN", vakantie die volledig voldoet aan de verwachtingen van uw groep.

Wij komen naar u toe. Graag maken wij een voorstel naar uw wensen. Onze vaste jeugdvakantiehuizen vindt u op www.youngaustria.com. Hotels en pensions kunnen we enkel geven op aanvraag.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jullie op.

Aanvraagformulier groepsreizen

Contact Info

Staes Skivakanties

Ginderbroek 110-112
2400 Mol
014 31 99 31
0472 65 39 34
0475 79 07 01

Contacteer ons

Openingsuren

Tijdens de zomerperiode zijn we bereikbaar op:

Maandag   09:30 tot 12:00 - Telefonisch
Dinsdag   09:30 tot 12:00 - Telefonisch
Woensdag   09:30 tot 12:00 - Telefonisch
Donderdag   09:30 tot 12:00 - Telefonisch
Vrijdag   09:30 tot 12:00 - Telefonisch
Zaterdag   Gesloten
Zondag   Gesloten

 Het kantoor is gesloten op feestdagen.

Hoewel Staes Skivakanties deze website met de grootste zorg beheert, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele fouten in prijzen en info. De informatie kan aan wijzigingen onderhevig zijn en is niet bindend, tenzij deze expliciet door Staes Skivakanties bevestigd werd.

Onze Privacy Policy - Onze Cookie Policy - Reisvoorwaarden